Ons bedrijf

Welkom bij bouw- en onderhoudsbedrijf Leeflang Garantbouw.

Ons bedrijf is gevestigd te Zoetermeer en actief in de burger- en utiliteitsbouw. Leeflang Garantbouw is een jonge onderneming die garant staat voor service en kwaliteit op het gebied van bouwen en verbouwen. Wij zijn inzetbaar voor zowel particulieren als bedrijven in de regio Zuid-Holland.

Door onze brede kennis in de bouw en een goed netwerk aan gecertificeerde onderaannemers  omvat ons werkterrein inmiddels een ruime verscheidenheid aan bouwkundige activiteiten. Onze werkzaamheden betreffen onder meer bouwkundig onderhoud, verbouw, renovatie en restauratie van panden, kleinschalige nieuwbouw en woninguitbreiding. Ook zijn wij inzetbaar voor de kleinere onderhouds- en verbouwonderdelen; van badkamers, toilet, dakkapellen tot het reinigen van uw dakgoot.

Wij beschikken over een  uitgebreide machinale timmerwerkplaats en leveren op bestelling maatwerk, trappen, deuren, ramen en kozijnen. Meer over onze activiteiten leest u hier.

Bouwend Nederland
Ons aannemersbedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland, de grootste ondernemersorganisatie in de bouw.

Verbouwen, renovatie en restauratie projecten.
Wilt u een aantal van onze werkzaamheden eens van dichtbij bekijken? Van diverse opdrachten hebben wij foto’s beschikbaar. Voorbeelden daarvan vindt u hier.

Wij stellen hoge eisen aan het product dat wij leveren. Dit vertaalt zich in een zorgvuldige keuze van materialen en selectie van leveranciers en onderaannemers met wie wij werken. Degelijkheid, betrouwbaarheid, vakmanschap en stijl zijn begrippen die kenmerkend zijn voor onze wijze van werken. Kwaliteit en oog voor detail staan bij ons hoog in het vaandel.

Een persoonlijke benadering speelt in de relatie met onze opdrachtgevers een belangrijke rol. Heeft U bijzondere wensen? U kunt deze altijd met ons bespreken en wij overleggen met u over de haalbaarheid ervan. Is een opdracht moeilijk realiseerbaar of blijkt het budget te krap? Wij adviseren u graag over passende alternatieven.